Estètica natural

Bellesa Facial
 
 
Els tractaments facials que faig són suaus i respectant la teva pell. Només utilitzo ingredients naturals, principalment procedents de cultiu ecològic, i trio els més adequats al teu tipus de pell. Personalitzo l´aromateràpia de cada tractament en funció del qual necessitis, tenint en compte el teu estat físic i anímic a més a més de la teva pell i preparo la teva fórmula d´olis al moment perquè sigui el més personalitzat i el més fresc possible.
Tots els tractaments facials són personalitzats i van acompanyats del massatge específic pel tractament i pel teu estat.
 
 
Bellesa  Corporal
 
Tots els massatges i tractaments els faig amb olis i cremes que preparo jo mateixa, a base d´olis vegetals de qualitat i olis essencials terapèutics de cultiu ecològic. A més de tenir propietats curatives, són un plaer pels sentits.
 
Tots els tractaments són personalitzats, per trobar el benestar de cada persona i el seu cas en particular poder-lo treballar i tractar, ja sigui perquè necessitem corregir un desequilibri energètic, una molèstia concreta a nivell físic o bé perquè necessitem reduir el nostre nivell d´estrès i relaxar-nos a nivell mental o emocional.
 
I tot acompanyat d´una música suau de fons i de les aromes del tractament.