Drenatge Limfàtic Manual

Massatge CIRCULATORI “cames cansades”

El drenàtge limfàtic manual es una tècnica per tractar retencions hídriques i de la limfa ( edema) i problemes de circulació venosa.

Es indicat per:

Edemes, restrenyiment crònic, artrosis i altres trastorns d´origen remàtic, cel.lulitis, post-operatori de cirurgia, per mal de cap, migranyes, acné, estres....

El DLM s´aplica sobre una zona localitzada del cos o de forma integral, una vegada descartades les contraindicacions i, en alguns casos, prèvia autorització mèdica. la durada desitjable de les sessions s´estableix en la primera visita en funció del trastorn i del pacient.

 Els beneficis del drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic és un tipus de massatge molt suau que es fa amb moviments rítmics i que actua directament sobre el sistema limfàtic. Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació

Incrementa la quantitat d’oxigen i sang als teixits. Mobilitza les substàncies orgàniques (aigua, sals, etc.). Redueix volum i pes.
Optimitza les funcions del sistema immunològic (destrucció de gèrmens, fabricació de limfòcits). Augment de la sensació de benestar.
Incrementa la circulació de l’energia corporal.

Massatge CIRCULATORI “cames cansades”

Massatge superficial, activador de la circulació de retorn que incideix en les zones amb retenció o edema. Combina tècnica circulatòria-drenant. Aplicació de fred local.