Qui som

Tenim cura del teu cos, la teva energia, la teva bellesa...

Tot amb mètodes naturals 

Armonia actualment és  un centre dedicat a les Teràpies Alternatives i Complementaries i Estètica Natural.

Vam començar a fer teràpies i estètica l'any 2000 en diversos centres de la província i el 2007 vam decidir obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual de les persones.

Actualment: des de al 2018 no tenim botiga a peu de carrer

A la nostra botiga hi podreu trobar tot un seguit de productes per sentir-vos bé a casa: olis, cremes, ungüents per als dolors articulars, musculars, per relaxar, per hidratar, etc. També per a tot tipus de pells, olis essencials ecològics, gran varietat d’encens, diferents aromes ( olis per a cremadors...), per crear espais aromàtics i molt més.

A més a més, a la botiga, també hi trobareu música relaxant, llibres d'autoajuda, minerals, bijuteria amb minerals, budes, àngels, fades, productes per el fengshui, làmpades i porta veles de sal i una gran varietat d’espelmes (de colors, aromàtiques, de diverses i formes). Tot de productes esotèrics

Les teràpies que oferim, les tractem individualment, tant en els aspectes corporals i tot allò que té relació directa o indirecta a desequilibris físics, com en els emocionals, mentals i espirituals. Escoltant i respectant la resposta del cos.

Utilitzem només ingredients naturals i ecològics, i pràcticament no utilitzem aparells, ja que tots els tractaments solen ser manuals.