Qui som

Tenim cura del teu cos, la teva energia, la teva bellesa...

Tot amb mètodes naturals 

Armonia actualment és  un centre dedicat a les Teràpies Alternatives i Complementaries, Estètica Natural i la combinació dels dos es troba un benestar intern i extern.

Vaig començar a fer teràpies i estètica l'any 2000 en diversos centres de la província, el 2007 vaig decidir obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual de les persones.

Les teràpies que faig, són individualss, tant en els aspectes corporals i tot allò que té relació directa o indirecta a desequilibris físics, emocionals, mentals i espirituals.                         Escoltant i respectant la resposta del cos.

Utilitzem només ingredients naturals i ecològics, i pràcticament no utilitzo aparells, ja que tots els tractaments solen ser manuals.

Actualment: des del 2017 no hi ha botiga a peu de carrer

A la  botiga hi podreu trobar tot un seguit de productes per sentir-vos bé a casa: olis, cremes, ungüents per als dolors articulars, musculars, per relaxar, per hidratar, etc. També per a tota mena de pells, olis essencials ecològics, gran varietat d’encens, per crear espais aromàtics, música relaxant, llibres d'autoajuda, minerals, bijuteria amb minerals, budes, àngels, fades, productes pel fengshui, làmpades i porta veles de sal i una gran varietat d’espelmes. Productes esotèrics ( per encàrrec )