Homeopatia

Què és l'homeopatia?

L'homeopatia és un mètode terapèutic natural, que estimula l'organisme a potenciar els seus propis recursos. Contempla cada persona com a un ésser únic, ja que cada persona no reacciona igual davant d'una malaltia, per això és un procés que necessitarà un tractament específic i personal.

A nivell preventiu és possible aconseguir una acció de reforç per disminuir la intensitat i frequència de les crisis i en alguns casos aconseguir la remissió. A més a més, pot utilitzar-se en qualsevol etapa de la vida, des dels nadons, a lactants, nens, adults, persones grans i durant l'embarràs.

Indicacions:

Respiratòries - ORL: bronquitis, otitis, sinusitis, rinitis, faringitis, angines, grip, alèrgies, afonía, etc.

Circulatòries: varius, hipertensió arterial, hemorroides, epistaxis (sagnat nasal), alteracions a la circulació perifèrica, etc.

Embarràs i part: processos comuns generals i específics com ara vòmits, restrenyiment, el pre i post part, esquerdes per lactància, estimulació en la producció de llet per falta o insuficiència, etc.

Pediatría: afeccions comunes i específiques de l'edat, ja siguin còlics, gelos, dolor en la dentició, terrors nocturns, etc.

Músculo-esquelètiques: tendinitis, bursitis, recuperacions traumàtiques, dolors reumàtics, artritis, artrosis, consolidació óssia, diferents afeccions a nivell cervical, lumbar, ciàtica, etc.

Hepato-digestives: gastritis, diarrees, restrenyiment, congestió hepàtica, etc.

Genito-urinàries: cistitis, enuresis, càlculs, desordres i dolors menstruals, prostatitis, infeccions de repetició, micosis, etc.

Dermatológiques: dermatitis, èczemes, psoriasis, acne, etc.

Endocrines: obesitat, alteracions de nivells de colesterol, triglicèrids, àcid úric, etc.

Psico-emocionals: ansietat, estrès, estats depressius, por escènica, por a esdeveniments futurs, pors i fòbies en general, trastorns del comportament, etc.

En general: cefalees i migranyes, trastorns de la son, tabaquisme, cansament intel·lectual, abscessos de repetició, herpes labials periòdics, conjuntivitis, etc.